Cosulete cu branza

Framantam ingredientele pentru aluat si il intindem la 3-4 cm grosime. Formam pogaci de 8 cm in diametru si le punem in forme de cosulete. Amestecam b

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 10 dkg unt
  • 25 dkg faina
  • 1 dl smantana
  • 2 dkg drojdie
  • 5 dkg cascaval Trapist (razuit)
  • 2 oua
  • Sare dupa gust
  • Pentru umplutura:
  • 30 dkg branza
  • 1 dl smantana
  • 3 oua
  • 10 dkg cascaval afumat (razuit)
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Framantam ingredientele pentru aluat si il intindem la 3-4 cm grosime. Formam pogaci de 8 cm in diametru si le punem in forme de cosulete. Amestecam branza cu smantana, ouale, cascavalul si umplem cosuletele si le coacem la 200 de grade C.
Alte retete recomandate

Pandispan visine

Prajitura de visine

Placinta cu visine

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Cum se face omleta perfecta

Salutare si bine te-am gasit la o noua lectie de gatit ! Azi te-nvat cum se pregatesti omleta perfecta ! Iar pentru asta,...

Cum se face omleta perfecta
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala