Cornurile cu visine sunt un dulce delicios, care se poate servi fie cu un pahar de lapte cald, cu ceai sau cu o cafea aromata.
Aluatul: Intr-un bol adaugam faina iar in mijloc facem o gaura si adaugam drojdia dizolvata cu laptele caldut. Adaugam treptat sarea, esenta, zaharul si plicurile de zahar vanilat. La sfarsit adaugam uleiul si framantam pana devine o coca nelipicioasa. Dam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul
Umplutura: Scoatem samburii visinelor si le scurgem de sucul de compot, apoi le amestecam cu zaharul vanilat si nuca de cocos.
Luam coca si o intindem intr-o foaie nu prea subtire in forma dreptunghiulara. Taiem triunghiuri si le umplem cu visine. Le punem in tava unsa cu ulei si le ungem cu amestecul de miere-lapte si zahar. Le lasam 10 minute in tava dupa care le dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
Cornurile cu visine se pot servi cu zahar pudra pe deasupra, dar intotdeauna reci.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post