Cornulete (de vanilie) cu nuci

Se freaca bine untul cu zaharul si nucile, se adauga faina si se framinta. Se ia cite o bucata din coca obtinuta si se face un rulou de grosimea unui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 140 gr. unt
  • 60 gr. nuci macinate
  • 70 gr. zahar
  • 170 gr. faina

Mod de preparare

Se freaca bine untul cu zaharul si nucile, se adauga faina si se framinta. Se ia cite o bucata din coca obtinuta si se face un rulou de grosimea unui deget. Se taie ruloul in bucati lungi de 1-5 cm, se curbeaza fiecare bucata dindu-i forma unui cornulet. Se asaza pe o tava unsa cu unt si se coc la foc moale. Cind se scot din cuptor, se tavalesc prin zahar pudra vanilat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Cum se face sucul de rosii picant

 Cum se face sucul de rosii

Cum se face sucul de rosii picant
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide