Cornulete cu marmelada

Se framinta toate ingredientele (in afara de marmelada) bine, se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm, se taie in patrate care se umple cu marmelada

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. faina
  • 150 gr. unt
  • untura
  • un ou
  • un galbenus
  • 1 praf de vanilie
  • praf de copt
  • 1 lingura apa
  • 100 gr. zahar
  • marmelada

Mod de preparare

Se framinta toate ingredientele (in afara de marmelada) bine, se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm, se taie in patrate care se umple cu marmelada groasa. Se ruleaza si se dau la cuptor, la foc potrivit, sa nu se rumeneasca prea tare. Calde, se tavalesc in zahar pudra vanilat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort profiterol cu ciocolata si portocale

Tortul de ziua mea! Un tort elegant, frumos, gustos si foarte laudat...aromele spun totul!!!

Desert tort profiterol cu ciocolata si portocale
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce