Cornulete cu cacao

Pentru cornuletele cu cacao aveti nevoie de oua, praf de copt, drojdie cat o nuca. Sunt un desert delicios.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • un praf de copt
  • drojdie cat o nuca
  • 200 g ulei
  • 300 g lapte
  • 2 linguri de zahar
  • mirodenii
  • 3 linguri de cacao

Mod de preparare

Pentru cornuletele cu cacao se framanta un aluat cu faina cat cuprinde, apoi se imparte in doua parti egale. O parte se lasa alba, iar in cealalta parte se adauga cacaoa dizolvata in trei linguri de apa, dupa care, fiecare parte de aluat se imparte in opt parti egale. Dupa aceasta operatie, fiecare bucata de aluat se intinde cu sucitorul - una alba, una cu cacao. Se pune una peste alta si se taie in opt parti egale, din care se fac cornulete umplute cu rahat sau gem, dupa care se aseaza in tava la copt.


Dupa ce s-au racit, cornuletele cu cacao se dau prin sirop de zahar si se presara cu nuca de cocos sau cu zahar pudra, apoi se servesc.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors