O reteta simpla si delicioasa! Eu m-am abatut de la reteta originala deoarece nu am aveam ingredientele necesare (dupa buget, ce are omul in casa). Am
O reteta simpla si delicioasa! Eu m-am abatut de la reteta originala deoarece nu am aveam ingredientele necesare (dupa buget, ce are omul in casa). Amestecam faina cu uleiu rece, iaurtul, praful de copt, zaharul vanilat si varful de sare. Asezam aluatul obtinut pe planul de lucru infainat si il intindem intr-o foaie de aproximativ 0,5 cm grosime si o taiem cu o rotita sau cu un cutit in 8 triunghiuri. Prunele carora le-am scos samburii si le-am curata de coaja, le taiem bucatele si le punem in centrul fiecarui triunghi.
Rulam fiecare triunghi dinspre partea mai lata spre varf si asezam cornurile in tava de cuptor unsa cu ulei si tapetata cu faina (n-am avut hartie de copt). Nu le ungem cu nimic. Le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15-20 minute, pana se rumenesc.
Le scoatem si le pudram cu zahar pudra vanilat cat sunt fierbinti.Sunt foarte fragede si aromate. Pofta buna!
Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post