Corabioarele cu branza sunt, ca orice fel de prajitura cu branza, un deliciu plin de arome de mirodenii. Incercati-le si veti vedea ca vor fi preferatele familiei!
Cernem faina si in mijloc facem o gaura.Adaugam drojdia dizolvata in laptele caldut si zaharul.Dupa adaugam ouale batute cu sarea,plicurile de zahar vanilat si esenta.Incepem sa framantam adaugand treptat untul topit.Framantam un aluat nelipicios.Dam la dospit pana isi dubleaza volumul
Umplutura-Prima data scoatem visinele din compot si le lasam sa se scurga de sirop.Apoi mixam smantana cu zaharul pana se formeaza o crema.Adaugam branza si esenta si mai mixam putin impreuna.
Luam bucati din aluat si il intindem .Din el taiem cerculete cu ajutorul unui pahar.Punem pe fiecare cerc cate 1 lingurita de branza.Apoi impaturim cercul sub forma unei barcute(unind doar 2 capete).
Asezam intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt incepand din margine.Terminam de asezat barcutele in tava si ungem deasupra cu oul batut dupa punem visinele fara samburi in tava.Dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
Cand o scoatem de la cuptor o pudram cu zahar pudra.
Un produs Philips ar fi foarte util pentru mine, mi-ar usura munca si as termina mai repede de preparat
Corabioarele cu branza se servesc dupa ce s-au racit, pudrate cu zahar pudra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post