Clatite umplute

Prepara aluatul pentru clatite din galbenusuri, lapte si faina. Aseaza clatitele pregatite pe o farfurie mare din jena, unge-le una cate una cu gemuri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 400 g faina
  • 1
  • 5 l lapte
  • gem de fructe (de 3 feluri)
  • nuca macinata cu zahar
  • cacao cu zahar
  • crema de branza
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Prepara aluatul pentru clatite din galbenusuri, lapte si faina. Aseaza clatitele pregatite pe o farfurie mare din jena, unge-le una cate una cu gemurile, cacao si crema de branza. Cand se termina placintele, bate spuma tare albusurile, dupa care unge clatitele. Coace-le la foc mic.
Alte retete dulciuri recomandate

Aluat clatitePrajitura cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu caise

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide