Clafoutis cu cirese

Clafoutis cu cirese este foarte usor de preparat si iti va asigura succesul unui desert ce se va consuma rapid.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 5 linguri zahar
  • 1 cana lapte (~200 ml)
  • 5 linguri faina
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 varf de sare
  • putin unt

Mod de preparare

1. Ciresele le spalam, le curatam de samburi si codite. Le asezam intr-o tava unsa cu unt.
2. Batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se dizolva zaharul si compozitia isi dubleaza volumul.
Adaugam pe rand laptele, sarea si la final faina cernuta. Amestecam pana la omogenizare, apoi turnam aceasta compozitie peste cirese.
3. Dam la cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 40 minute.
4. Dupa ce se raceste foarte bine,o pudram cu zahar pudra si o taiem.



Clafoutis-ul cu cirese se serveste de preferat rece.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors