Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe masă. Pentru mine simbolizează venirea verii: prospețime, aromă, dulce răcoros. Este un desert frantuzesc, extrem de usor de facut si capsunile isi pastreaza prospetimea si aroma.
Am curățat căpșunile și le-am așezat în tava tapetată cu unt. Am mixat ouăle cu zahărul până am obținut o spumă, apoi am adăugat laptele, făina, și vanilia și am mixat până am obținut un aluat mai gros puțin decât cel pentru clătite. Am turnat aluatul în tavă și am copt prăjitura pentru aproximativ 40 de minute, la 200 de grade C. A iesit perfecta: capsunile au ramas suculente si proaspete, iar aroma de vanilie face din acest desert unul special.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post