Ciocolatina

Se bat albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar {250g}, se adauga faina si nuca macinata. Se pune compozitia intr-o tava tapetata, apoi se da la

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 500 g zahar
  • 1 pachet margarina
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • 35 de nuci {250 g de miez}
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se bat albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar {250g}, se adauga faina si nuca macinata. Se pune compozitia intr-o tava tapetata, apoi se da la cuptor pentru cca 45 min. Se lasa la racit apoi se taie in 4 foi. Galbenusurile se pun intr-o tigaita cu margarina si restul de zahar si se fierb la bain-maire 10-15 min. Dupa ce se raceste un pic, se adauga cacaoa. Se tapeteaza foile cu cite un pic de crema, iar restul se toarna deasupra. Se da la rece.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors