Ciocolata gustoasa

In afara de piscoturi, se amesteca toate ingredientele, aprox. 25 minute deasupra aburului. Se pun piscoturile intr-o tavita in forma de creasta de ca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 margarina (250 g)
  • 250 g zahar pudra
  • 2 oua
  • 150 g nuca macinata
  • 2 varfuri de cutit zahar vanilat
  • 70 g cacao
  • 1 cutie piscoturi

Mod de preparare

In afara de piscoturi, se amesteca toate ingredientele, aprox. 25 minute deasupra aburului. Se pun piscoturile intr-o tavita in forma de creasta de caprioara si turnam compozitia deasupra. Se pune in frigider.
Alte retete de prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Tort visine

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste integrale cu legume

Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...

Paste integrale cu legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide