Se pun la fiert apa cu laptele si untul. Dupa ce au dat in clocot, se amesteca cu faina. Dupa ce s-a format o crema omogena, se da vasul deoparte si
Se pun la fiert apa cu laptele si untul. Dupa ce au dat in clocot, se amesteca cu faina. Dupa ce s-a format o crema omogena, se da vasul deoparte si se incorporeaza, pe rand, ouale. Se modeleaza gogosele, care se pun intr-o tava unsa cu ulei si se coc timp de 30 de minute. Nu se deschide cuptorul pana se coc. Se lasa la racit si i se taie fiecaruia cate un capacel. Se umplu cu budinca de vanilie si se orneaza cu frisca.
Se servesc prajiturile, dupa ce au stat la rece.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Ciocolata de casa
In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie