Un desert rapid si bun pentru care nu trebuie sa dam drumul la cuptor pe caldura asta!
Biscuitii cu crema se zdrobesc marunt. Ciocolata se pune la topit impreuna cu laptele pentru 1-2 minute la cuptorul cu microunde (daca mai trebuie se mai adauga 1-2 lg lapte), se omogenizeaza si se lasa putin sa se raceasca. Se toarna peste biscuiti si se amesteca bine. Se ia o forma de tort, se tapeteaza cu folie alimentara in interior, inclusiv peretii si se rastoarna amestecul de biscuiti. Cu ajutorul unei linguri se taseaza bine biscuitii si se da tava la rece, timp in care pregatim umplutura. Crema de branza se amesteca bine cu zaharul pudra vanilat, apoi se adauga pe rand lichiorul de menta si razatura de ciocolata. Intre timp se pregateste gelatina conform instructiunilor de pe plic. Frisca se bate bine. Gelatina se toarna peste crema de branza. Se omogenizeaza apoi se adauga frisca batuta, amestecand usor pana se incorporeaza toata frisca. Se scoate forma din frigider si se toarna umplutura, se niveleaza si se da din nou la rece. Deasupra se unge cu gem de visine. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post