Cheesecake-ul este un desert pe baza de crema de branza foarte iubit. Poate fi copt sau nu, pregatit cu fructe sau clasic. Iti propunem sa incerci o varianta revigoranta a cheesecake-ului, la cana, daca doresti sa prepari un anumit numar de portii.
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade celsius. Marunteste bine biscuitii, amesteca-i cu untul topit si pune-i intr-o tigaie incinsa la foc mediu cat sa se rumeneasca. Imparte crusta de biscuiti in fiecare forma (potrivita pentru cuptor) si apasa cu degetele.
2. Intr-un bol mediu toarna zeama de lamaie impreuna cu zaharul si amesteca pana se dizolva. Adauga crema de branza si mixeaza din nou. Apoi adauga oul, mixeaza pana e incorporat, apoi adauga frisca lichida si extractul de vanilie si mai mixeaza pana cand obtii un amestec omogen.
3. Pune apa la fiert intr-o oala. Aseaza cu o lingura amestecul de crema de branza in mod egal in fiecare forma, dupa care aseaza formele intr-o tava pentru cuptor. Toarna apa fiarta pana acopera 3/4 din vasele cu cheesecake-ul, si da-o la cuptor pentru 25-30 de minute. Marginile vor parea solide dar mijlocul nu trebuie sa fie ferm.
4. Scoate formele din apa si lasa-le sa se raceasca complet, apoi da-le la frigider pentru 2 ore cel putin. Pune un strat uniform de crema de lamaie, decoreaza cu frisca si felii de lamaie si bucura-te de un desert delicios, revigorant.
Cheesecake-ul cu lamaie la cana este un desert revigorant, delicios, usor, ce se serveste rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post