Cheesecake cu zmeura este delicios. Pentru aceasta reteta de cheesecake aveti nevoie de biscuiti, crema de branza, oua si arome.
Cheesecake cu zmeura este un desert delicios. Inainte de a va apuca de lucru porniti cuptorul, acesta trebuie fierbinte cand puneti prajitura. Biscuitii se macina sau se zdrobesc cu ajutorul ciocanului de bucatarie. Odata macinati se amesteca cu margarina sau unt daca preferati. Asezati apoi amestecul cu biscuiti intr-o forma de tort sub o foaie de copt presand foarte bine. Se coace timp de 5 minute, apoi se lasa la racit. Crema de branza se amesteca cu faina, 170 gr zahar, cativa stropi de esenta de vanilie, smantana si ouale. Amestecati pana devine o compozitie cremoasa si pufoasa. Puneti cateva zmeura peste biscuiti si apoi crema. Coaceţi pentru 40-45 minute si apoi verificati, ar trebui sa fie stabil, dar usor cremos in centru. Lasati in forma sa se raceasca.
Pastrati zmeura pentru sos. Se pune intr-un vas zmeura cu 20 gr de zahar pudra. Se incalzeste pana devine suculent si apoi cu o furculita apasati pana devine un sos. Intindeti-l pe cheescake sosul cu o puensula si apoi asezati zmeura. Lasati-l la frigider 3 ore.
Cheesecake cu zmeura se serveste rece. Pentru aceasta reteta mi-ar fi de folos niste farfurii de desert de la Kitchen Shop.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post