Cheesecake cu piersici

Cheesecakeul cu piersici este o prajitura fina cu o crema delicata de piersici si un blat crocant, care va face deliciul meselor in familie sau cu prietenii.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g biscuiti digestivi
  • 2 linguri unt topit
  • 1 lingura zahar
  • 300 g branza de vaci
  • 3 linguri smantana dulce
  • 1 lamaie
  • esenta de migdale
  • esenta de lamaie
  • 2-3 piersici
  • colorant alimentar

Mod de preparare

Biscuitii se maruntesc, se amesteca cu zaharul si untul topit si se aseaza pe funful formelor de briose.
Branza se amesteca cu smantana dulce, coaja de lamaie si 3 linguri din sucul de lamaie. Daca mai e nevoie, mai puteti adauga zahar.
Compozitia se imparte in 2 parti:
- in prima adaugam esenta de lamaie si colorantul verde;
- in cea de-a doua adaugam colorantul galben si esenta de migdale.
Se aseaza in straturi peste baza de biscuiti si se tin la frigider cel putin 1:30 h.
Noi le-am garnisit cu piersici si menta salbatica.

Produsul meu favorit de pe Shabby Chic este Platoul din lemn cu capac: http://shabbychicshop.ro/accesorii-din-lemn/786-platou-din-lemn-cu-capac.html


Cheesecake-ul cu piersici se serveste rece, ornat dupa preferinta fiecaruia.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors