Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake-ul cu ciocolata este o prajitura delicioasa, usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe culinar.ro, alaturi de alte retete de prajituri.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 225 gr biscuiti simpli
  • 225 gr ciocolata neagra
  • 400 gr crema de branza
  • 4 oua
  • 300 ml smantana
  • 200 ml frisca

Mod de preparare

Cheesecake cu ciocolata este una dintre retetele cu care nu aveti cum sa dati gres. Se topesc 50 gr unt, apoi se amesteca cu biscuitii zdrobiti. Se taseaza compozitia pe fundul unei forma de tort cu diametrul de 23 cm, apoi se pune la rece. Se topeste ciocolata neagra, pe bain-marie. Separat se bate crema de vranza cu zaharul, apoi se adauga ouale unul cate unul. Se adauga ciocolata, smantana dulce si se amesteca bine. Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si se pune la cuptor, pe o tava timp de o ora, la 140 grade. Se desprinde apoi prajitura de pe tava si se lasa la racit, pana a doua zi. Se bate frisca si se intinde peste Cheesecake-ul cu ciocolata.


Cheesecake-ul cu ciocolata se serveste rece.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala