Pentru chec simplu cu lapte se freaca spuma untul proaspat, se adauga zaharul pisat sau tos, fin cernut, si galbenusurile puse pe rand.
Pentru chec simplu cu lapte se freaca spuma untul proaspat, se adauga zaharul pisat sau tos, fin cernut, si galbenusurile puse pe rand. Se pregateste laptele rece si faina cernuta, in care s-a amestecat un pachet de praf de copt. Cand untul a cuprins bine galbenusurile si zaharul, se pune alternand lapte si faina, amestecand continuu. La sfarsit se adauga cele trei albusuri batute spuma. Se unge cu unt o forma rotunda de tort sau una dreptunghiulara, se toarna compozitia si se coace la foc bun. Checul se taie dupa ce s-a racorit.
Alt fel de chec se serveste dupa ce s-a racit.
Abia acum reușesc să postez rețeta cu tortul pe care l-am făcut în iulie pentru ziua mea de naștere. Torturile pe...
Tort Clepsidra - Reteta delicioasa pentru un desert aniversar