Cerculete cu gem

Framantam faina, margarina, zaharul pudra, praful de copt, ouale, coaja de lamaie si smantana, lasam aluatul sa se odihneasca o ora. Dupa ce se racesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 30 dkg margarina
  • 30 dkg zahar pudra
  • 1 pachet praf de copt
  • 4 oua
  • Coaja de lamaie
  • Smantana

Mod de preparare

Framantam faina, margarina, zaharul pudra, praful de copt, ouale, coaja de lamaie si smantana, lasam aluatul sa se odihneasca o ora. Dupa ce se racesc le lipim cu gem si le glazuram cu ciocolata.
Alte retete de prajituri de prajituri recomandate:

Placinta cu visine

Prajitura cu visine

Prajitura alba ca zapada

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert inghetata de zmeura si vanilie

Cred ca dintre fructele minunate ale naturii, zmeura este de departe, unul dintre cele mai parfumate si mai placute papilelor...

Desert inghetata de zmeura si vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide