Cataif cu frisca

Se rumenesc taiteii intr-o tigaie cu unt incins. Se asaza intr-o tava in strat egal, se acopera cu un sirop si se tin in cuptor pina se absoarbe tot s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg taitei cu ou
  • 250 g zahar
  • ¾ kg frisca
  • unt
  • sirop

Mod de preparare

Se rumenesc taiteii intr-o tigaie cu unt incins. Se asaza intr-o tava in strat egal, se acopera cu un sirop si se tin in cuptor pina se absoarbe tot siropul. Se asaza stratul de cataif pe un platou patrat si se taie in patrate. Se intinde un strat de frisca de 5 cm inaltime peste foaie si se acopera cu cealalta, pastrind ordinea in care au fost taiate. Fiecare patrat se garniseste cu un mot de frisca si se da la rece.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors