Cartofi de biscuiti

Se dau prin masina de tocat carne biscuitii si nucile, apoi se pun intr-un castron. Separat, se prepara intr-un ibric, pe foc, un sirop din apa, cacao

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr.biscuiti
  • 125 gr.nuci
  • 1 pahar apa
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri zahar
  • 2-3 linguri rom
  • coaja rasa de lamiie
  • visine din visinata

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat carne biscuitii si nucile, apoi se pun intr-un castron. Separat, se prepara intr-un ibric, pe foc, un sirop din apa, cacao si zahar. Siropul trebuie sa fie subtire. Fierbinte, se toarna peste amestecul de biscuiti si nuci, se adauga romul si coaja rasa de lamiie, amestecindu-se bine. Cu mina uda, se formeaza mici sfere, punind in mijloc cite o visina din visinata Se tavalesc prin zahar tos si se dau la rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sarmale in foi de vita de vie -cu orez integral

Am descoperit orezul integral . Grozav de gustos este . Am preparat sarmale in foi de vita de vie . Pentru ca vre-un mofturos...

Sarmale in foi de vita de vie -cu orez integral
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide