Ananasul se taie la un capat si se curata astfel incat sa ramana o semisfera, caun bol intors cu gura in jos. In el urmeaza sa fie fixate capsunile.
Ananasul se taie la un capat si se curata astfel incat sa ramana o semisfera, caun bol intors cu gura in jos. In el urmeaza sa fie fixate capsunile. Ciocolata si untul se topesc pe o baie de apa, la temperatura mica. In fiecare capsuna se introduce un element de fixare, care poate fi chiar o scobitoare. Se glaseaza fiecare capsuna cu ciocolata topita, in 1-2 straturi. Se fixeaza cu scobitoarea pe bucata de ananas si se da totul la rece. Smantana proaspata se bate la mixer, cu zaharul pudra pana se face frisca. La final se adauga vanilia, care va da aroma. cu o punga fara colt se orneaza platoul cu frisca. Daca aceasta este si ea rece, va ramane in forma care se doreste si nu va curge. Se decoreaza cu ciocolata rasa, pudra de cacao, fulgi de nuca de cocos sau alte decoratiuni.
Se serveste rece, taind felii din baza de ananas.
Alte retete:
Tiramisu Prajitura cu visine Chec pufos
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post