Buttercream Roll este o prajitura cu crema de ciocolata alba si vanilie delicioasa. Topim untul si lasam sa se raceasca. Mixam ouale impreuna cu zaharul.
Buttercream Roll este o prajitura cu crema de ciocolata alba si vanilie delicioasa.
Topim untul si lasam sa se raceasca. Mixam ouale impreuna cu zaharul aprox 5 minute, incorporam treaptat cu o spatula faina amestecata in prealabil cu praful de copt si sarea. Adaugam incet si untul racit. Turnam compozitia obtinuta
intr-o tava (25/35) tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit circa 15-20 minute. Va rezulta un blat mai subtirel :). Cand este gata il rasturnam pe un prosop de bucatarie, indepartam hartia de copt si rulam cu tot cu prosop. Punem deoparte si lasam sa se raceasca complet.
Punem apa si zaharul intr-un vas pe foc si lasam sa fiarba pana se topeste complet zaharul si se ingroasa putin obtinand consistenta unui sirop. Lasam sa se raceasca.
Ciocolata o rupem bucatele si o topim pe baie de aburi. Cand este topita o luam de pe aburi, adaugam untul moale si incepem sa mixam. Treptat turnam laptele si continuam sa mixam. Adaugam zaharul praf si miezul de vanilie, amestecam pana la omogenizare.
Desfacem incet blatul si-l insiropam. Umplem cu ¾ din crema, rulam si imbracam cu restul de crema. Buttercream Roll ornam cu fulgi de ciocolata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post