Rupem bucati biscuitii si ii stropim cu rom. Amestecam zaharul, praful de cacao si faina si amestecand continuu fierbem 5 minute. Adaugam margarina si
Rupem bucati biscuitii si ii stropim cu rom. Amestecam zaharul, praful de cacao si faina si amestecand continuu fierbem 5 minute. Adaugam margarina si fierbem din nou. Turnam amestecul peste biscuiti, amestecam bine si turnam intr-o forma cu model. Lasam la rece 2-3 ore.
Alte prajituri recomandate:
Prajitura visine
Tarta fructe
Tort capsuni
Spuma capsuni
Nu am mai facut pilaf de mult timp, dar cum imi trec prin fata ochilor zilnic foarte multe retete bune, mi-a facut cu ochiul...
Pilaf de orez cu pui la cuptorIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala