Bulinuta

Rupem bucati biscuitii si ii stropim cu rom. Amestecam zaharul, praful de cacao si faina si amestecand continuu fierbem 5 minute. Adaugam margarina si

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.2 dl rom
  • 25 dkg margarina
  • 1
  • 5 dl lapte
  • 20 dkg zahar pudra
  • 3 dkg praf de cacao
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Rupem bucati biscuitii si ii stropim cu rom. Amestecam zaharul, praful de cacao si faina si amestecand continuu fierbem 5 minute. Adaugam margarina si fierbem din nou. Turnam amestecul peste biscuiti, amestecam bine si turnam intr-o forma cu model. Lasam la rece 2-3 ore.
Alte prajituri recomandate:

Prajitura visine

Tarta fructe

Tort capsuni

Spuma capsuni

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pilaf de orez cu pui la cuptor

Nu am mai facut pilaf de mult timp, dar cum imi trec prin fata ochilor zilnic foarte multe retete bune, mi-a facut cu ochiul...

Pilaf de orez cu pui la cuptor
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala