Briosele cu visine sunt delicioase. Mici si pufoase, briosele cu visine sunt o gustare dulce delicioasa, potrivita de pus la pachet si pentru cei mici.
Untul il topesti la bain-marie si il lasi sa se raceasca putin. Pornesti cuptorul sa se incalzeasca la 180 de grade.
Intr-un vas pui ouale, zaharul brun, iaurtul, esenta de vanilie si untul topit. Mixezi bine si adaugi faina amestecata inainte cu praful de copt. Omogenizezi si adaugi si fructele bine spalate, scurse si urscate pe un servet.
Asezi hartia de briose in forme si torni compozitie cat sa mai ramana doar un deget de hartie deasupra.
Se lasa la cuptor 30 de minute.
Briosele cu visine se pot servi fie caldute, fie reci, pudrate cu zahar pudra, dupa preferinte.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post