Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu raffaello sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, praf de copt, ou, zahar, sare, unt, zeama de ananas, rom alb.
Cuptorul se incalzeste la 180 de grade iar formele de briose se tapeteaza cu hartie de copt. Intr-un vas se amesteca faina, bucatelele de Raffaello, praful de copt si putina sare.
In alt vas se bate spuma untul cu zaharul si oul si, cand e gata, se adauga amestecul de faina, zeama de ananas si romul.
Aluatul se toarna in forme (doar pana la jumatate) si se coace 15-20 de minute
Pot fi servite dupa ce se racesc.
Alte retete recomandate:
Briose cu faina de malai si miere
Pasca fara aluat
Prajitura rasturnata cu portocale caramelizate
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala