Pentru a prepara aceasta delicioasa de briose cu multa ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, bicarbonat, faina, chefir, zahar, ciocolata alba, ciocolata cu lapte, ciocolata menaj, nuca.
Incalzeste cuptorul la 190 de grade C, pregateste formele de briose: tapeteaza-le cu hartie de copt. Topeste untul impreuna cu ciocolata de menaj la abur. Amesteca ouale cu zaharul, chefirul si vanilia.
Amesteca faina, sarea si bicarbonatul de sodiu. Incorporeaza incet, in amestecul cu oua, ciocolata racita la temperatura camerei.
Adauga amestecul cu faina la masa de ciocoloata si uniformizeaza-le. Adauga cicolata de decor la aluat si toarna-l in formele de briose: fiecare forma trebuie umpluta pana la 2/3 din inaltime.
Pune la copt 20-25 de minute. In loc de ciocolata de decor poti folosi si ciocolata taiata marunt. Inainte de coacere presara bucatele de ciocolata deasupra brioselor.
Pot fi servite dupa ce s-au racit.
Alte retete recomandate:
Briose cu mere
Briose cu crema din nuca de cocos
Briose cu crema de branza
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...
Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala