Briose cu linte si cascaval

Amestecam ingredientele, si le coacem 15-20 de minute in cuptorul pre-incalzit.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri cu varf de faina ½ lingurita bicarbonat de sodiu 3 oua 1 lingura ulei 2 dl smantana 1 legatura de patrunjel 2 catei de usturoi Putin chilli Putina sare Putin piper 10 dkg cascaval razuit 10 dkg linte fiarta

Mod de preparare

Amestecam ingredientele, si le coacem 15-20 de minute in cuptorul pre-incalzit.


Alte mancaruri delicioase Tocanita de pui Tocana cu legume Tocana de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)

Această rețetă delicioasă ii aparține d-nei Anișoara Ursan și mi-a făcut cu ochiul în revista Cărticica...

Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide