Briose cu inghetata

Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de briose cu inghetata sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, praf de copt, oua, unt, inghetata.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 2 lingurite mici (de cafea) praf de copt
  • 1 ou
  • 50 g unt topit
  • 500 ml inghetata de ciocolata

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 180 de grade iar formele se tapeteaza cu hartie de copt. Oul se bate spuma cu untul si cu inghetata, se adauga faina si praful de copt.

Aluatul se pune in forme si se lasa la copt 15-20 de minute (se testeaza cu acul).


Pot fi servite dupa ce s-au copt.

Alte retete recomandate:

Tiramisu

Spuma de capsuni

Prajitura cu visine

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala