Pentru preparare de briose cu fragi pune ingredientele uscate intr-un bol. Fa o gaura in mijloc si adauga restul ingredientelor.
Pentru preparare de briose cu fragi pune ingredientele uscate intr-un bol. Fa o gaura in mijloc si adauga restul ingredientelor.
Se amesteca usor, numai cat e incorporata faina.
E ok sa aibe cocoloase. Se adauga fragii si se amesteca iar usor ca sa nu se zdrobeasca.
Se pune hartia de muffin in forma si se umplu trei sferturi. Se coc cam 20-25 minute sau pana cand scobitoarea iese curata.
Briosele cu fragi se servesc dupa ce s-au racit. Sunt prajituri simple, dar foarte delicioase!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala