Briose cu fragi

Pentru preparare de briose cu fragi pune ingredientele uscate intr-un bol. Fa o gaura in mijloc si adauga restul ingredientelor.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cup faina
  • 3/4 cup zahar (eu am mai redus putin din cantitate)
  • 4 lingurite praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • 1 ou
  • batut
  • 1 cup lapte
  • 1/4 cup ulei
  • 1/2 - 1 cup fragi

Mod de preparare

Pentru preparare de briose cu fragi pune ingredientele uscate intr-un bol. Fa o gaura in mijloc si adauga restul ingredientelor.
Se amesteca usor, numai cat e incorporata faina.
E ok sa aibe cocoloase. Se adauga fragii si se amesteca iar usor ca sa nu se zdrobeasca.
Se pune hartia de muffin in forma si se umplu trei sferturi. Se coc cam 20-25 minute sau pana cand scobitoarea iese curata.


Briosele cu fragi se servesc dupa ce s-au racit. Sunt prajituri simple, dar foarte delicioase!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere

Desert placinta cu mere
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala