Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu curry sunt necesare urmatoarele ingrediente: curry, mere, faina, zahar, stafide, alune, nuca de cocos, praf de copt, bicarbonat, ou, ulei, kefir.
Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Merele se taie in bucati marunte, se amesteca cu faina, praful de copt, bicarbonatul, curry-ul, stafidele30 g alune si 30 g cocos.
In alt vas, se bate oul spuma cu zaharul, kefirul si uleiul si, apoi, se adauga amestecul de faina.
Se pune in forme, se presara, deasupra, alunele si cocosul ramas si se lasa la copt ~ 20-25 minute
Dupa coacere, se lasa la odihnit ~ 5 minute si abia apoi se scot din forme.
Alte retete recomandate:
Papanasi fierti
Mucenici
Clatite de post
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...
Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala