Briose cu crema de margarina sunt o reteta de prajituri pentru realizarea careia aveti nevoie de margarina desigur, faina, ulei, zahar, frisca, oua, cacao si praf de copt. Reteta briose cu crema de margarina e un desert de care se vor bucura invitatii dumneavoastra
Se bat albusurile bine, se adauga 100 g zahar si se mai bat pana ies ca o bezea. Galbenusurile se bat cu putin zahar si ulei si se adauga in albusurile batute. Peste albusuri punem si faina, praful de copt si 1 zahar vanilat si cacao. Ungem formele cu ulei si le umplem cu compozitia cu cacao. Dupa coacere se racesc si se decoreaza cu crema cu margarina.
Crema:
Se bate margarina bine, se adauga 100 g zahar, frisca, 1 plic zahar vanilat si putina sare, se bate inca 5 minute.
Se tin la rece pana in momentul servirii.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post