Briose cu ciocolata

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, oua, cacao, zahar, faina, praf de copt, zahar vanilat.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 dkg margarina topita
  • 4 oua
  • 2 linguri praf de cacao
  • 3 dl zahar
  • 3
  • 5 dl faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 1/2 lingurita zahar vanilat

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200 de grade C si unge formele pentru briose. Amesteca faina cu praful de copt si cel de cacao. Bate spuma ouale impreuna cu untul, zaharul, apoi incorporeaza amestecul cu faina.

Toarna aluatul in forme si lasa la copt 20-25 de minute.


Pot fi servite dupa ce s-au racit.

Alte retete recomandate:

Briose cu mac umplute cu budinca

Briose cu bere

Briose cu cocos prajit

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere

Desert placinta cu mere
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala