Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu castane sunt necesare urmatoarele ingrediente: ciocolata, piure de castane, unt, rom, gem de caise, oua, faina, praf de copt, frisca, scortisoara.
Tapeteaza formele de briose cu hartie de copt. Topeste ciocolata la abur si las-o la racit, apoi amestec-o cu piureul de castane, untul moale, romul, gemul, zaharul si galbenusurile, folosind un mixer.
Bate o spuma tare din albusuri si sare, si amesteca faina cu praful de copt. Amesteca masa de castane cu spuma de oua (adauga treptat spuma), si apoi adauga amestecul cu faina si toarna aluatul in forme.
Pune la copt 30 de minute in cuptorul preincalzit la 175 de grade C.
Decoreaza briosele cu castane cu frisca si pudreaza cu scortisoara macinata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post