Briosele cu cafea sunt pur si simplu delicioase. Cu o puternica aroma de cafea, merg de minune la micul dejun sau langa o cana cu ceai intr-o dupa-amiaza ploioasa. Urmeaza reteta de briose si nu mai sta pe ganduri.
Se prepara o cafea concentrata din o ceasca de apa, jumatate lingurita zahar, o pastaie de cardamom despicata si doua lingurite de cafea.
Intr-un bol se mixeaza ouale impreuna cu zaharul brun.
Se adauga cafeaua racita amestecand usor.
Se cerne faina amestecata cu praful de copt si pudra de roscove, apoi se adauga in compozitia de oua, omogenizand bine intregul amestec.
Compozitia obtinuta se toarna in formele "cescute" din silicon, si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30 - 35 minute.
Intre timp se mixeaza frisca cu zaharul vanilat.
Sursa acestei retete este blogul culinar: http://simonapatras.blogspot.ro/
Dupa ce s-au copt, briosele cu cafea se lasa cateva minute sa se raceasca, apoi se decoreaza cu frisca si boabe de cafea.
Se sevesc cu placere!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post