Briose cu bere

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu bere sunt necesare urmatoarele ingrediente: bere, faina, praf de copt, piper, zahar, cascaval, sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 dkg faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingura zahar
  • 2
  • 5 dl bere
  • 5 dkg cascaval emmentaler razuit

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200 de grade C, tapeteaza formele de briose cu hartie de copt. Amesteca faina cu praful de copt, sarea, piperul si zaharul, apoi adauga berea. Toarna aluatul in forme, presara cu cascaval si pune la copt 15-20 de minute.


Pot fi servite dupa ce se racesc.

Alte retete recomandate:

Briose cu banane

Briose

Briose cu banane si nuca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

Pentru aceasta reteta gustoasa de rasol de vita la cuptor, m-am inspirat din reteta lui Chef Adi Hadean.

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide