Briose cu banane si iaurt

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu banane si iaurt sunt necesare urmatoarele ingrediente: banane, iaurt, faina, ulei, zahar pudra, oua, praf de copt, margarina. Sunt usor si rapid de preparat.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dl iaurt
  • 6 dkg faina
  • 1 dl ulei
  • 30 dkg zahar pudra
  • 2 oua
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 kg banane
  • 1-2 dkg margarina

Mod de preparare

Amesteca faina cu praful de copt. Adauga iaurtul, uleiul, zaharul pudra si ouale, si amesteca cu o lingura de lemn.

Taie bananele cubulete si adauga-le la aluat. Toarna aluatul in formele de briose unse si pune la copt in cuptorul preincalzit, la foc mediu, 10-15 minute.


Briosele cu banane si iaurt pot fi servite dupa ce se racesc.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

Pentru aceasta reteta gustoasa de rasol de vita la cuptor, m-am inspirat din reteta lui Chef Adi Hadean.

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide