Briose cu banane

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu banane, sunt necesare urmatoarele ingrediente: banane, faina, praf de copt, bicarbonat, nucsoara, iaurt, lapte, zahar brun.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 banana
  • 20 dkg faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita nucsoara
  • putina sare
  • 15 dkg iaurt natural usor
  • 1
  • 75 dl lapte (degresat)
  • 5 dkg zahar brun

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 190 de grade C. Curata banana si piseaz-o cu o furculita. Amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucsoara si sarea.

Amesteca iaurtul, laptele, zaharul si banana, si adauga amestecul cu faina (in cantitati mici). Toarna aluatul in forme si lasa la copt 15-20 de minute.


Dupa ce se racesc, pot fi servite.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu branza de vaci

Prajituri simple

Pasca cu branza

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere

Desert placinta cu mere
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala