Retete dietetice
Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit. Am presat bine in fiecare forma de briosa cate o lingura cu varf din compozitia de biscuiti, ridicand putin marginile. Am introdus tava la frigider. Am mixat frisca, adaugand zaharul vanilat si 2 linguri de zahar pudra. Eu am avut frisca Pilos care nu este dulce. Am amestecat frisca batuta cu crema de branza. Am pus 5 g de gelatina la hidratar, apoi am pus gelatina putin pe foc. Am amestecat gelatina cu 2 linguri mari de iaurt (Cedra am avut in casa) si apoi cu frisca amestecata cu crema de branza. Am introdus vasul la frigider. Dupa 20 minute, am pus crema in formele de briose peste biscuiti. Am introdus din nou la frigider.
Am caramelizat 100 g zahar, am pus apoi 50 ml apa, lasand sa fiarba pana s-a topit caramelul intarit. Am adaugat nectarinele taiate bucatele si am mai lasat pe foc cateva minute. Dupa ce s-au racit, am asezat nectarinele peste crema de pe briose. Eu nu am pus, dar este necesara putina gelatina si in nectarinele caramelizate. Si cum eu ador murele, am pus pe cateva briose dulceata de mure. Se pot folosi fructe dupa preferinta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post