Briose After Eight

Pentru a prepara aceasta reteta de briose After Eight sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, praf de copt, bicarbonat, ou, kefir, After Eight, ulei.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 190 g faina
  • 70 g zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
  • 6 bucati de After Eight
  • 1 ou
  • 70 ml ulei
  • 20 ml kefir

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. After Eight se rupe in bucati marunte.  Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul.

Oul se bate spuma cu uleiul si cu kefirul si, apoi, se pune putin cate putin, faina.

Se pune in forme pana la jumatate, se presara pe deasupra ciocolata si se mai pune putin aluat.

Se coace ~ 20-25 minute.


Dupa coacere, se lasa in forme sa se odihneasca 5 minute si, abia dupa aceea, se scot.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu branza de vaci

Pandispan rapid

Glazura de ciocolata

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala