Bomboane de pom

Fierbe cafeaua, adauga zaharul, glucoza, 80 g de unt si fierbe pana se dezlipeste de marginea vasului. Unge cu unt un vas din portelan, in care toarn

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar tos
  • 100 g glucoza
  • 100 ml cafea tare
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita praf de cacao
  • 100 g unt sau margarina

Mod de preparare

Fierbe cafeaua, adauga zaharul, glucoza, 80 g de unt si fierbe pana se dezlipeste de marginea vasului. Unge cu unt un vas din portelan, in care toarna amestecul si lasa-l sa se inchege. Taie-l cuburi cu un cutit umed si agata bomboanele astfel obtinute pe brad.

Alte retete recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert croissante cu unt si scortisoara

Ador diminetile langa o cafea proaspata...si parca ar mai merge ceva :) Voi pregati astazi rapid niste croissante cu unt si...

Desert croissante cu unt si scortisoara
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide