Bombite din morcovi

Morcovul se trece prin razatoare, se adauga zaharul, coaja de portocala rasa si un pic de apa. Fierbeti compozitia la un foc mediu pana se evapora suc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr morcovi
  • 200 gr zahar
  • coaja unei portocale data prin razatoare
  • 50 gr de nuci

Mod de preparare

Morcovul se trece prin razatoare, se adauga zaharul, coaja de portocala rasa si un pic de apa. Fierbeti compozitia la un foc mediu pana se evapora sucul. Luati compozitia de pe foc si adaugati nucile.
Alte preparate culinare

recomandate

Papanasi fierti

Prajitura cu visine

Galusti cu prune

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Guguluf cu pere si ciocolata

Perele astea aromate din gradina si-au gasit 'sfarsitul' in aceasta prajitura gustoasa de toamna. Ciocolata i-a dat un farmec...

Guguluf cu pere si ciocolata
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide