Bombite

Se amesteca bine zaharul, untul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand albusurile, sare si faina. Se amesteca ingredientele si se pun cu spritul mici g

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 200 gr faina
  • 4 albusuri
  • gem
  • 1 plic de zahar vanilat
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca bine zaharul, untul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand albusurile, sare si faina. Se amesteca ingredientele si se pun cu spritul mici gramajoare, la distanta, intr-o tava unsa cu unt. Tava se introduce in cuptor si se lasa la foc potrivit, pentru cateva minute. Bombitele sunt gata, cand au capatat o nuanta galben deschisa. Se lipesc apoi doua cate doua cu gem.
Alte retete de dulciuri:

Turta dulce

Cornulete cu rahat

Cozonac moldovenesc

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors