Bocelute cu brinza

Pentru aluat se amesteca brinza de vaci cu toate celelalte ingrediente. Se intinde o foaie din aluat si se taie 12 patrate. Pentru umplutura se taie c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat: 150 g brinza de vaci
  • un praf de sare
  • un plic zahar vanilat
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri lapte
  • 300 g faina
  • un praf de copt
  • Umplutura: 100 g caise uscate
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 350 g brinza de vaci
  • 2 galbenuse
  • 50 g zahar
  • un plic zahar vanilat

Mod de preparare

Pentru aluat se amesteca brinza de vaci cu toate celelalte ingrediente. Se intinde o foaie din aluat si se taie 12 patrate. Pentru umplutura se taie caisele cuburi si se amesteca impreuna cu brinza de vaci, coaja de lamaie, zaharul tos si zaharul vanilat. Pe fiecare patrat de aluat se aseaza o lingura de umplutura. Se strang sub forma de boceluta si se aseaza in tava. Se coc 25 min.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala