Blute cu nuca de cocos

Untul se amesteca cu zaharul, 2 pachete zahar vanilat si aromele pana devine o masa cremoasa. Se incorporeaza oul si se amesteca din nou. Faina se ame

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 125 g zahar
  • un ou
  • 1/2 sticluta esenta de rom
  • 125 g faina
  • un albus
  • 300 g cocos

Mod de preparare

Untul se amesteca cu zaharul, 2 pachete zahar vanilat si aromele pana devine o masa cremoasa. Se incorporeaza oul si se amesteca din nou. Faina se amesteca cu un praf de copt si se inglobeaza in aluat, impreuna cu 250 g nuca de cocos. Din aluat se formeaza bilute nu prea mari( pentru a nu ramane crude la copt) care se tin 2 ore la rece. Se bate albusul ramas spuma foarte tare si se dau bilutele prin el apoi prin nuca de cocos ramasa. Se pun in forma tapetata cu hartie si se coc 15-20 min.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors