Blat pentru tarta cu zmeura

Blatul pentru tarta cu zmeura este foarte bun si va trebuie 100 g unt, 4 linguri de lapte.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 4 linguri de lapte
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 pachetel de zahar vanilat si
  • un borcan de zmeura.

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga vanilia si ouale pe rand, apoi praful de copt amestecat cu faina si laptele. Se amesteca bine, apoi se pune blatul pentru tarta cu zmeura in tava tapetata cu unt si faina, dupa care se pune deasupra un borcan din boabe de zmeura.


Dupa ce s-a copt, blatul pentru tarta cu zmeura se serveste pudrat cu zahar pudra.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Paine de casa

M-am inspirat din reteta Motanului

Paine de casa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala