Blat de prajitura dobos

Dobosul este p prajitura de casa traditionala si foarte delicioasa. Pentru blatul de prajitura dobos se fac 6 foi din faina, untura, oua, zahar pudra, lapte si praf de copt.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 150 gr untura
  • 2 oua intregi
  • 200gr zahar pudra
  • 100 gr lapte
  • 1/2 praf de copt.

Mod de preparare

Dobosul este o prajitura de casa traditionala si foarte delicioasa. Pentru blatul de prajitura dobos se fac 6 foi din faina, untura, oua, zahar pudra, lapte si praf de copt.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala