Se topesc batoanele de ciocolata cu 2 linguri de apa, frecand, pana se face ca o crema. Se amesteca cu incetul cu 1 l de lapte, in care se adauga 120
Se topesc batoanele de ciocolata cu 2 linguri de apa, frecand, pana se face ca o crema. Se amesteca cu incetul cu 1 l de lapte, in care se adauga 120 gr. de zahar. Se tine la cald, pe marginea aragazului, amestecand din cand in cand, pan se topeste zaharul. Se moaie in apa fierbinte 8 foi de gelatina, se amesteca cu incetul laptele, se vantura cu lingura pana se racoreste, se toarna in forma, se da la ghiata. Inainte de a se rasturna, se baga o clipa forma in apa fierbinte.
Azi va propun un desert simplu si rapid , acum ca bebelusa ma solicita la maxim si nu prea am timp de stat in bucatarie....
Rulouri cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.