Bilute din branza

Se amesteca branza cu zahar pudra, se poate adauga si zahar vanilat, dupa gust, apoi lasam sa stea 10 minute. Apoi adaugam cocos si amestecam. Formam

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza
  • 300 g zahar pudra
  • zahar vanilat dupa gust
  • 300 g cocos
  • alune sau migdale

Mod de preparare

Se amesteca branza cu zahar pudra, se poate adauga si zahar vanilat, dupa gust, apoi lasam sa stea 10 minute. Apoi adaugam cocos si amestecam. Formam bilute marunte din compozitie, pe care le dam prin cocos. In mijlocul bilutelor se poate pune o aluna sau o migdala.
Alte retete de prajituri recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala